Снимка: Европейска комисияУрсула фон дер Лайен съобщи новина за ваксините срещу ковид,

...
Снимка: Европейска комисияУрсула фон дер Лайен съобщи новина за ваксините срещу ковид,
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: От средата на декември очакваме ваксините срещу ковид да се разпространяват в ЕС

Снимка: Европейска комисия

Урсула декор дер Лайен заяви вест за имунизациите против коронавирус, която всички хора чакат.

От средата на декември се чака имунизациите против COVID-19 на " Пфайзер " ( " Байонтек " ) и на " Модeрна " да получат позволение от европейската лекарствена организация за разпространяване в Европейски Съюз. Това заяви ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен след днешната видеоконференция на Европейския съвет, написа nova.bg.

Тя посочи, че първоначално ще бъдат доставени дребни количества, предопределени за здравните служащи и възрастните хора. По нейните думи до момента Европейска комисия е сключила пет рамкови съглашения с производители на ваксини и скоро може да се чака шеста договореност.

Фон дер Лайен добави, че през днешния ден държавните и държавните ръководители от Европейски Съюз са разискали методите за взаимно признание на данните от бързите проучвания за антитела против новото заболяване.

По нейните думи се планува да се признават данни от проучвания с над 80 на 100 успеваемост при определянето на резултата. Тя добави, че се планува до края на годината страните в Европейски Съюз да вкарат обединен електронен формуляр за пътуващите, който да служи за следенето на контактите на инфектираните.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР